Curs Valutar BNR

    Home | Despre noi | Parc auto | Conditi | Rezervari

 
Conditii de inchiriere

      Documente necesare:
      Pentru incheierea contractului de inchiriere sunt necesare: un act de identitate (buletin de identitate, pasaport sau certificat de nastere), carnetul de conducere valabil si vechime peste 1 an. Clientul trebuie sa aibe minim 21 de ani si sa fie posesorul unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an. In cazul in care aceste conditii sunt indeplinite, se poate solicita o garantie suplimentara care se ramburseaza numai la returnarea masinii in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.(trusa medicala, extintor, triunghi reflectorizant, cric, etc)
Autoturismul poate fi condus de client sau de alta persoana, numai daca aceasta persoana a fost inscrisa in contractul de inchiriere. Legile romane pedepsesc atat persoana care conduce ilegal cat si persoana care a incredintat autoturismul.
      Plata:
      Platile se pot face in numerare sau carti de credit (VISA , Mastercard , American Express), in Euro , US Dollars sau in LEI. Plata pentru inchiriere si garantie se face in avans, la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
Garantia solicitata va fi returnata la recuperarea autoturismului in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriiel si echipamentele din dotare, asa cum a fost predata. Garantia va fi utilizata pentru penalizare, in cazuri de distrugeri constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului (neacoperite de asigurare), furt ale partilor autoturismului, pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului etc.
Durata minima de inchiriere este de 24 ore. Primele 2 ore dupa acestea sunt gratuite. Pentru orice intarziere mai mare de 2 ore se va taxa o zi intreaga conform pretului mentionat iar in cazul neanuntarii prelungirii contractului se va anunta ca si furt la politie. Orice amenda sau taxa pe care clientul a primit-o sau o va primi pentru incalcarea regulilor de circulatie sau parcarea neregulamentara pe durata contractului.
      Preluare-predare:
      Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina se livreaza cu rezervorul plin, urmand a fi recuperata in aceasi stare. La recuperarea masinii, pentru combustibil lipsa, indicat la bord, se calculeaza penalizari de 2 Euro / litru.
Clientul are obligatia sa alimenteze masinile cu motorina / benzina doar la marile companii (OMV , Petrom , Rompetrol , Mol) si sa pastreze bonul fiscal pentru verificarea acestuia la predarea masinii. Livrearea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata in "Contractul de Inchiriere". Livrearae si restituirea se pot efectua si in alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit.
Prelungirea de contract si iesirea din tara a autoturismului se pot face doar cu acordul scris al proprietarului.
      Asigurarea:
      Daunele suferite de vehicolul inchiriat, din vina clientului sau cu autor necunoscut sunt asigurate, mai putin o suma - depozitul garantie - ce este in sarcina clientului. Aceasta suma este specificata in oferta noastra de preturi ca "GARANTIE".
In caz de accident este obligatorie declaratia acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehicolului. Declaratia la Poltiie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat , daca sunteti victima , daca sunteti singur implicat , daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparatii.
Clientul este responsabil pentru toate daunele daca acestea au fost cauzate de:
  a) Conducerea autovehicolului sub influenta alcoolului sau a drogurilor;
  b) Sustragerea de la testarea alcoolemiei de catre organele in drept;
  c) Folosirea autovehicolului in scopuri ilicite/ilegale (ex. furt , jaf , transport ilegal de bunuri sau obiecte , etc);
  d) Daca autoturismul este condus de persoane neautorizate (sub limita de varsta acceptata , nedeclarate si nenominalizate in contractul de inchiriere);
  e) Daca actele autoturismului sau cheile au fost lasate in masina in momentul furtului;
  f) Neprezentarea la Organele de Politie in caz de orice avarie survenita autoturismului in timpul inchirierii, pentru obtinerea Procesului Verbal (in care este specificata si alcolemia), precum si autorizatia de reparatie.

In cazurile mentinoate la literele a) b) c) d) e) f) , clientul se obliga sa plateasca integral contravaloarea avariilor produse.

              Telefon: 0731.21.21.22 / 0731.89.88.88
              Adresa: str. Eminescu , nr 3 , Arad
              Email: amc_rent@yahoo.com

 • Hyundai Santa fe
  1-3 zile - 70 euro /zi
  4-7 zile - 65 euro /zi
 • Audi A6
  1-3 zile - 70 euro /zi
  4-7 zile - 65 euro /zi
 • VW Transporter T5 8+1
  1-3 zile - 70 euro /zi
  4-7 zile - 65 euro /zi
 • VW Golf 5 Plus
  1-3 zile - 40 euro /zi
  4-7 zile - 38 euro /zi
 • VW Jetta
  1-3 zile - 50 euro /zi
  4-7 zile - 45 euro /zi
 • Dacia Logan MCV
  1-3 zile - 35 euro /zi
  4-7 zile - 30 euro /zi

Contact:

  Telefon: +40731898888 ( Attila )
                 +40722548933 ( Vali )
                 +40722344770 ( Adi )

  director web  RENT A CAR ARAD - INCHIRIERI MASINI ARAD Top66 Statistici   LinkPro - Director Web